Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

NasWerkt biedt ruimte aan nieuwe hoofdsponsor

16 mei 2024

NasWerkt bekleedt nieuwe positie op het N.E.C. shirt

NasWerkt, al tien jaar officieel partner van N.E.C. Nijmegen geeft haar rugpositie op het shirt van de club vrij om ruimte te bieden aan een nieuwe hoofdsponsor: Nexperia. NasWerkt blijft als strategisch partner betrokken bij N.E.C. en zal de komende drie jaar de mouwpositie bekleden.

Richard Nas, eigenaar van NasWerkt vertelt: "Natuurlijk moesten we even schakelen toen N.E.C. ons vertelde over deze verandering. Na uitleg van de club en de achterliggende ideeën te hebben aangehoord én toen we hoorden dat het om het Nexperia ging, werden we enthousiast. We hebben samen met N.E.C. ons partnerschap herzien om ruimte te bieden aan een nieuwe hoofdsponsor. In goed overleg zijn we tot een overeenkomst gekomen die perfect aansluit bij de doelstellingen van NasWerkt, terwijl we onze steun aan de club onveranderd voorzetten. Het is mooi dat we de komende drie jaar dit partnerschap voortzetten, waarin we allemaal een hart hebben voor de club en de stad.”

Nieuwe tenue van N.E.C. waar NasWerkt de mouwpositie bekleedt

NasWerkt en N.E.C. staan schouder aan schouder

Met het NasWerkt logo de aankomende drie seizoenen op de mouw, zal NasWerkt letterlijk schouder aan schouder staan met de club. Het besluit om de mouwpositie van het N.E.C.-shirt te gaan bekleden onderstreept dat voor NasWerkt, het belang van N.E.C. centraal staat. Met zo’n grote naam op het shirt gaan er meerdere deuren open, zowel voor N.E.C. als voor NasWerkt. NasWerkt werkt graag samen met andere, regionale partners die haar passie voor de club delen en die graag regionaal – en landelijk impact willen maken. Ze zijn ervan overtuigd dat deze stap zal leiden tot prachtige kansen en groei, zowel voor NEC, haar supporters, als voor NasWerkt en businessclub leden.

NasWerkt heeft als merk de afgelopen tien jaar door middel van het partnerschap met N.E.C. landelijke bekendheid opgebouwd. NasWerkt zal zich via N.E.C. blijvend inzetten voor op het gebied van lokale betrokkenheid. Hiernaast blijft, als partner van stichting N.E.C. Maatschappelijk, maatschappelijke ondersteuning via diverse N.E.C.-projecten belangrijk voor NasWerkt.

Over NasWerkt

NasWerkt is een vooraanstaande organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling, die zich inzet om werkgevers én werkzoekenden met elkaar te verbinden. Sinds de oprichting in 2004 hebben ze een sterke positie in de markt neer weten te zetten. Dit doen ze met toewijding aan kwaliteit en door het leveren van uitstekende diensten in de uitzendbranche. Met hun brede netwerk, persoonlijke werkwijze en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt hebben ze vele succesvolle samenwerkingen tot stand gebracht en een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de groei van bedrijven en individuen.

Gerelateerde nieuwsberichten

NasWerkt viert 20-jarig jubileum
Nieuws

NasWerkt viert 20-jarig jubileum

Op donderdag 20 juni 2024 bestaat NasWerkt officieel 20 jaar als uitzendbureau! Wij nemen jullie in dit nieuwsbericht graag mee door de jaren heen.
Lees meer
NasWerkt vervult vier kerstwensen
Nieuws

NasWerkt vervult vier kerstwensen

In december plaatsten wij een oproep waarin wij mensen vroegen hun kerstwens in te sturen. Inmiddels hebben wij de vier gewonnen wensen uit laten komen! Lees hier snel verder.
Lees meer
NasWerkt en Vierdaagsefeesten voor iedereen
Nieuws

NasWerkt en Vierdaagsefeesten voor iedereen

NasWerkt en Stichting Vierdaagsefeesten zetten met trots een handtekening onder hun nieuwe partnerschap voor de 53e editie van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen.
Lees meer
Nieuwe NasWerkt website is live
Nieuws

Nieuwe NasWerkt website is live

De website van Uitzendbureau NasWerkt in een nieuw jasje. Dezelfde service als dat je gewend bent van ons, alleen dan uitgebreider en beter. Lees wat we verbeterd hebben voor jou.
Lees meer
ALS en 3FM Serious Request: NasWerkt in actie
Nieuws

ALS en 3FM Serious Request: NasWerkt in actie

Uitzendbureau NasWerkt is vol enthousiasme aan de slag gegaan om de 20e editie van NPO 3FM Serious Request te steunen om geld te doneren voor Stichting ALS Nederland.
Lees meer
NasWerkt organiseert Loyaliteitsdiner voor N.E.C.-supporters
Nieuws

NasWerkt organiseert Loyaliteitsdiner voor N.E.C.-supporters

Om het tienjarig jubileum van het partnership tussen NasWerkt en N.E.C. te vieren, waar loyaliteit centraal staat, vonden wij het belangrijk om de meest loyale N.E.C.-supporters te belonen met een onvergetelijke ervaring bij N.E.C.! 17 november organiseerden wij een diner in de Executive lounge in het Goffertstadion.
Lees meer