FD Gazellen Award NasWerkt 2022
Home / NasWerkt wint FD Gazellen Award 2022

NasWerkt wint FD Gazellen Award 2022

NasWerkt B.V. is uitgeroepen tot één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland, in de regio Oost en categorie middel. Daarmee mogen wij ons vanaf heden met trots FD Gazelle 2022 noemen! 

“Onszelf FD Gazelle 2022 mogen noemen is absoluut een mooie waardering voor onze inspanningen.” zegt Richard Nas, eigenaar van NasWerkt. “Dat we groeien als organisatie merken we in alles. Afgelopen jaar hebben we onze nieuwe vestiging in Eindhoven geopend en onze teams zijn aanzienlijk uitgebreid. Bij NasWerkt doen we het écht samen en dat merk je aan alles: van de sfeer op de werkvloer tot aan de resultaten.”

 

Over FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 19e keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. De criteria hiervoor zijn o.a. een omzetgroei van minimaal 20% in de voorgaande drie jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Tijdens dit feestelijke event in Amsterdam worden ook de snelste groeiers per regio bekend gemaakt. Zij ontvangen respectievelijk de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards in verschillende omzetcategorieën.