Home / Lasser vacatures

Lasser vacatures

Ben jij aan het zoeken naar de nieuwste lasser vacatures? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Bij NasWerkt hebben we lasser vacatures bij opdrachtgevers in heel Nederland. Sta jij aan het begin van je carrière of heb je al ervaring, jouw nieuwe uitdaging start bij NasWerkt. Waar jij ook naar op zoek bent: NasWerkt helpt jou aan een passende baan. Bekijk hieronder ons aanbod voor de functie lasser en zet de volgende stap in jouw carrière!

Jouw nieuwe baan als lasser

Ons uitgebreide aanbod van de nieuwste vacatures maakt dat we voor zo goed als iedereen een passende lasser functie kunnen vinden. Of je nou parttime of fulltime beschikbaar bent, een tijdelijke of vaste baan zoekt, wij vinden een baan die aansluit bij jouw wensen. We hebben diverse mogelijkheden als lasser. Zo hebben we functies voor allround lasser, maar ook voor specialismen zoals TIG lassen. In de meeste gevallen is een mbo opleiding richting lassen vereist.

Op de juiste plek met onze lasser banen

Bij ons staat jouw carrière centraal. Samen zullen we kijken naar wat jij zoekt in een lasser baan wanneer je bij ons komt solliciteren. Waar ligt jouw passie, waar wil jij graag in verbeteren en wat vind jij belangrijk in jouw nieuwe baan? Door te kijken naar jouw profiel, wensen en eisen, gaan we op zoek naar een lasser functie die bij jou past.

Hebben wij op dit moment niet meteen iets voor jou? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er vaak nieuwe lasser banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en weet als eerste van het nieuwe aanbod lasser banen, zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde lassers!

De meerwaarde van NasWerkt

Het vinden van een lasser job die écht bij jou past, vraagt om het leveren van kwaliteit. Dat kun je van ons verwachten! De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze medewerkers maakt daarin het verschil. Elke dag werken wij om jou te matchen aan jouw perfecte baan. Waarom via ons een vacature vervullen:

  • Mogelijkheid tot het behalen van certificaten;
  • Doorgroeimogelijkheden in de metaalindustrie;
  • Van starter tot ervaren: wij hebben banen voor alle niveaus;
  • Aan de slag bij een groot of klein bedrijf;
  • Je eigen contactpersoon bij NasWerkt voor persoonlijk contact.

Wil je werken als lasser? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Filters

0 vacatures gevonden