Cover afbeelding voor
Home / Solliciteren

Solliciteren

 • Wanneer je bij ons hebt gesolliciteerd doorlopen we een aantal stappen:

  1. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen neemt één van onze intercedenten binnen een werkdag contact met je op.

  2. Kom je in aanmerking voor de vacature of zien wij andere mogelijkheden voor je? Dan nodigen wij je graag uit voor een intakegesprek bij een van onze vestigingen.

  3. Tijdens de intake gaan we met jou in gesprek om te bekijken wat jouw wensen en eisen zijn en bespreekt de intercedent de mogelijkheden met je.

  4. Naar aanleiding van de intake gaan we jou voorstellen bij onze opdrachtgever(s). Zijn zij ook enthousiast, dan kan je direct op gesprek.

  5. Is het een match? Dan doen wij jou samen met de werkgever een aanbod en mogen we je feliciteren met je nieuwe baan! We maken alles in orde zodat je zorgeloos aan je eerste werkdag kan beginnen.

 • Op onze website vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Bij iedere vacature kun gemakkelijk solliciteren door op de button “Nu solliciteren” te klikken.

  Heb je nog geen vacature gezien die bij jou past? Dan kun je je ook vrijblijvend inschrijven bij NasWerkt. Dan gaan wij samen op zoek naar de perfecte match aan de hand van jouw wensen en talenten.