Een dag meelopen met onze intercedent Raquel!

augustus 4, 2022

Bij NasWerkt zijn we iedere dag bezig om de juiste persoon aan de juiste baan te helpen! Ben jij nou benieuwd hoe zo’n dag eruit ziet als intercedent? In deze blog geeft Raquel jullie een speciaal kijkje in hoe een werkdag bij NasWerkt er voor haar uit ziet!

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Raquel en ik ben in oktober 2021 met heel veel plezier bij NasWerkt begonnen in de functie van Junior Intercedent! Inmiddels heb ik al een stap in mijn carrière gemaakt en mag ik mijzelf al enkele maanden Intercedent noemen. Iedere dag ga ik met veel plezier naar het werk toe! Samen met mijn collega’s (die ik inmiddels ook vrienden kan noemen), werken we hard aan de doelen die we willen behalen. Maar daarnaast hebben we ook meer dan genoeg leuke bedrijfsuitjes! Binnen NasWerkt is er veel mogelijk en ik hoop dan ook nog meer mooie stappen te kunnen maken binnen dit fantastische bedrijf!

Opstaan

Mijn wekker gaat om 07:30, goedemorgen! Ik sta op en ontbijt eerst met een bakje havermout. Ik kleed mezelf om en maak me klaar zodat ik naar het kantoor kan vertrekken. Als het weer het toelaat ga ik lopend naar mijn werk, om even goed wakker te worden. Ik zie Nijmegen dan langzaam wakker worden, dat blijft een mooi gezicht!

Hoi tegen mijn collega’s

Ik kom aan op ons kantoor aan de Nassausingel. Meestal zijn er al een paar collega’s, gezellig! Esther de Gooijer zit bijvoorbeeld vaak al vroeg op kantoor. Ik loop naar mijn bureau en start vast mijn computer op. We beginnen iedere dag van de week met een ochtendoverleg. Na even bijkletsen hoe het met iedereen gaat, gaan we van start met het ochtendoverleg. Hier bespreken we de stand van zaken en verdelen we de prioriteiten van de dag. Na het ochtendoverleg is het tijd voor koffie! Ik of een van mijn collega’s zet een lekkere havercappuccino voor wat extra energie in de ochtend.

Het begin van de werkdag

Het begin van de dag start ik eigenlijk altijd met het checken van de mailbox. Deze staat vaak overvol met sollicitaties en uitzendkrachten die een vraag hebben. Deze behandel ik altijd als eerst en ik zorg ervoor dat alle vragen zo goed en persoonlijk mogelijk beantwoord worden.

Wat gaan we eten?

Rond een uur of 11 krijgen ik en mijn collega’s vaak al trek en gaan we brainstormen over wat we kunnen lunchen. Omdat ons kantoor in het centrum van Nijmegen zit, kunnen we vaak uit oneindig veel mogelijkheden kiezen! Wat wordt het vandaag? Een salade, of toch een lekker broodje?

Ondertussen gaat de telefoon ook lekker door! Je wordt constant gebeld, dus het is belangrijk dat je goed kan schakelen als je dit werk doet. Ik vind de hectiek wel fijn, zo gaat de dag lekker snel en spreek je veel verschillende mensen!

Lunch

Het is tijd voor lunch! We vinden het belangrijk om met zijn allen te lunchen in de kantine en even bij te kletsen. De lunchpauze duurt ongeveer een halfuur. Als het lekker weer is zetten we een tafel en bankjes buiten en gaan we lekker in het zonnetje op de parkeerplaats zitten.

De middag

Na een lekkere lunch is het tijd om weer aan de slag te gaan! Ik heb een paar intakegesprekken gepland met sollicitanten. Zij komen naar kantoor, gezellig. Ik vind het belangrijk om de uitzendkracht altijd wat te drinken aan te bieden. Bij NasWerkt staat persoonlijk contact centraal, dus hier hoort een lekkere kop koffie ook bij.

Als het intakegesprek goed verloopt (hoe je daarvoor zorgt, zie je in deze blog), stel ik diegene voor bij het desbetreffende bedrijf. Wanneer zij ook enthousiast zijn wordt de uitzendkracht uitgenodigd op gesprek bij het bedrijf. Als dit vervolgens klikt, wordt mijn sollicitant aangenomen. YES, weer iemand op de juiste plek geplaatst. Hier krijg ik toch zo’n energie van!

Afsluiting werkdag

Het einde van de werkdag is in zicht. Ik zorg dat ik alle prioriteiten heb afgerond en mijn mailbox op orde is. Het is immers fijn om gestructureerd en opgeruimd aan de volgende werkdag te beginnen! We ruimen langzaam op en kletsen met de vestigingsmanager en andere collega’s nog even over de werkdag. Wat ging er goed? Konden er nog dingen beter?

Thank god it’s Friday!

Yes, het is vrijdag! Het eind van de werkweek is aangebroken. Na afsluiting van de vrijdag gaan we vaak met zijn allen een drankje doen bij de Tempelier, wat een gezelligheid.

Enthousiast?

Word jij van deze werkdag nou net zo enthousiast als Raquel? Wij zijn bij NasWerkt op zoek naar intercedenten die ons team willen komen versterken. Bekijk de interne vacatures hier en solliciteer!

 

NasWerkt vestiging DenBosch pand voorgevel

NasWerkt Den Bosch

Stationsplein 91

5211 BM Den Bosch

(073) 523 67 15

Kaart / Route
Architectuur afbeelding van het  gebouw

NasWerkt Nijmegen

Nassausingel 4

6511 EV Nijmegen

(024) 373 64 15

Kaart / Route
NasWerkt vestiging Eindhoven pand voorgevel

NasWerkt Eindhoven

Wal 1

5611 GE Eindhoven

(040) 720 07 05

Kaart/route