Home / Commerciële vacatures / Winkelmedewerker vacatures

Winkelmedewerker vacatures

Zoek jij winkelmedewerker vacatures? Dan ben je bij NasWerkt op de juiste plek! Bij ons vind je winkelmedewerker vacatures bij opdrachtgevers verspreid door Nederland en in uiteenlopende branches, zoals de detailhandel, groothandels, sanitair, productie of logistiek. Voor iedereen wie een baan zoekt als winkelmedewerker, NasWerkt heeft de leukste, regionale winkelmedewerker vacatures. Waar jij ook naar op zoek bent: wij hebben altijd baankansen voor jou!

De functie winkelmedewerker

De functie winkelmedewerker is een breed begrip, daarom hangen jouw precieze werkzaamheden af van het bedrijf en de functie. Je kan bijvoorbeeld werken in de detailhandel, groothandels, sanitair of andere branches. We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken waar jij enthousiast van wordt. Als winkel medewerker heb jij een commerciële instelling en sta jij graag klanten te woord. Zodra klanten de winkel in komen, ben jij het eerste aanspreekpunt. Je gaat alles leren over de producten en diensten van een bedrijf, zodat je de klant zo goed mogelijk te woord kan staan.

Door ons professionele netwerk kunnen we voor vrijwel iedereen een passende winkelmedewerker baan vinden. Of je nou parttime of fulltime wilt werken, enige ervaring hebt of net begint met je carrière, wij hebben banen voor iedereen. Bekijk snel onze onderstaande vacatures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Op de juiste plek met onze winkelmedewerker banen

Bij NasWerkt staat jouw carrière centraal. We kijken daarom altijd samen naar wat jij zoekt in een winkelmedewerker baan wanneer je bij ons solliciteert. Waar ligt jouw passie, waar wil jij graag in verbeteren en wat vind jij het belangrijkste in jouw nieuwe baan? Door het functieprofiel te bekijken én jouw wensen in kaart te brengen vinden we altijd een winkelmedewerker baan die volledig voor jou lijkt gemaakt.

Vind je op dit moment nog geen vacature die jou aanspreekt? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we vaak nieuwe winkelmedewerker banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en ben als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten!

De meerwaarde van NasWerkt

Het vinden van een winkelmedewerker job die perfect bij jou past, vraagt om het leveren van goede service. Dat mag je van NasWerkt verwachten! Onze enthousiaste medewerkers gebruiken hiervoor een doelgerichte en persoonlijke aanpak om jou te helpen. Ons team werkt elke dag hard om de juiste plek te vinden voor de juiste mensen, dus ook voor jouw nieuwe winkelmedewerker baan. Waarom via ons een vacature vervullen:

  • Altijd werken in een leuke winkel;
  • Met of zonder opleiding: wij hebben banen voor iedereen;
  • Ook als je alleen een bijbaan zoekt;
  • Voor iedereen die een startersfunctie zoekt;
  • Persoonlijke begeleiding voor jouw ontwikkeling;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Klaar voor een nieuwe uitdaging als winkelmedewerker? Bekijk ons aanbod in vacatures en solliciteer direct!

Filters