Home / Commerciële vacatures / Verkoopmedewerker vacatures

Verkoopmedewerker vacatures

Zoek jij een nieuwe baan als Verkoopmedewerker? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres! Bij ons uitzendbureau hebben we een uitgebreid aanbod Verkoopmedewerker vacatures, waaronder Verkoper Binnendienst, Verkoper Buitendienst en Winkelmedewerker.

Maak gebruik van de filters en solliciteer eenvoudig op een van de onderstaande vacatures. Wie weet ga jij binnenkort werken als Verkoopmedewerker bij een van onze geweldige opdrachtgevers!

Wat houdt de functie Verkoopmedewerker in?

Als verkoopmedewerker ben jij bezig met het bevorderen van de verkoop van producten of diensten voor een organisatie. Je gaat klanten te woord staan en zorgt er voor dat alles naar wens is. Het is een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is. Een verkoopmedewerker adviseert klanten, is het eerste aanspreekpunt en gaat moeilijke vragen niet uit de weg. Als verkoopmedewerker werk je veel met mensen, waarbij jouw sociale vaardigheden tot bloei kunnen komen.

Welke vaardigheden ontwikkel je als Verkoopmedewerker?

  • Klantgerichtheid;
  • Probleemoplossend vermogen;
  • Empathie en communicatieve vaardigheden;
  • Kennis over producten;
  • Overtuigingskracht.

De Verkoopmedewerker vacatures van NasWerkt

Bij NasWerkt hebben we diverse Verkoopmedewerker vacatures. Bijvoorbeeld Commercieel Medewerker, Verkoopmedewerker Binnendienst, Verkoopmedewerker Buitendienst of Winkelmedewerker. Om te solliciteren voor de functie Verkoopmedewerker heb je geen specifieke opleiding nodig. Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren, ongeacht je opleidingsniveau en ervaring. Heb je al ervaring opgedaan als Verkoopmedewerker? Dan geeft je dat een mooie voorsprong op de rest. Ben je benieuwd naar het gemiddelde salaris? Neem dan contact met ons op!

Vind je op dit moment nog geen vacature die jou aanspreekt? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er constant nieuwe Verkoopmedewerker vacatures binnen. Ga naar de inschrijfpagina, hierna stuur je eenvoudig je cv op en wij vinden een baan passende baan voor je. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde Verkoopmedewerkers!

Vind jouw nieuwe uitdagende baan via NasWerkt

Het vinden van een baan die bij jou past, vraagt om het leveren van de juiste kwaliteit. Dat kun je van NasWerkt verwachten! Onze medewerkers werken elke dag hard om voor iedereen een passende baan te vinden, dus ook voor jou!

  • Altijd een leuke uitdaging bij jou in de buurt;
  • Parttime of fulltime functies;
  • Ook mogelijkheden voor een bijbaan;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij klantgericht en wil jij het visitekaartje zijn van jou nieuwe werkgever? Solliciteer dan eenvoudig op een van de onderstaande vacatures en er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.