Home / Commerciële vacatures / Bedrijfsleider vacatures

Bedrijfsleider vacatures

Zoek jij naar passende Bedrijfsleider vacatures? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Bij ons vind je vacatures bij opdrachtgevers overal in Nederland en in variërende branches, zoals de Productie, Logistiek of Transport. Wat jij ook zoekt: NasWerkt heeft voor iedereen geschikte banen.

Bekijk hieronder het brede aanbod Bedrijfsleider vacatures, daag jezelf uit en solliciteer!

Wat doet een Bedrijfsleider?

Als Bedrijfsleider heb je een leidinggevende functie waarbij je dagelijks het overzicht houdt over de werkzaamheden van personeel. Je begeleidt de werkzaamheden en bent overal van op de hoogte. Je bent een verbinder tussen verschillende afdelingen, zoals de inkoop, sales, HR en management. Daarnaast ben je op de hoogte van ontwikkelingen rondom producten of diensten.

Als Bedrijfsleider kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Het aansturen van werknemers;
 • Het vertalen van doelen vanuit de directeur of management naar werknemers;
 • Overzicht houden van doelen en werkzaamheden;
 • Het motiveren en opleiden van werknemers;
 • Functioneringsgesprekken voeren;
 • Werknemers aannemen;
 • Optioneel: financiële administratie doen.

Waar kan je aan de slag?

Bedrijfsleiders kunnen werken in veel verschillende branches, zoals de Logistiek, Productie, Detailhandel, Transport en Horeca. Welke branche past het beste bij jou? De keuze is reuze!

NasWerkt heeft vacatures bij opdrachtgevers door heel Nederland: van Eindhoven tot Rotterdam en Venlo.

Op de juiste plek met onze Bedrijfsleider vacatures

Bij NasWerkt staat persoonlijk contact centraal. Samen zullen we kijken naar wat jij zoekt in een baan. Waar ligt jouw talent, waar wil jij graag in verbeteren en wat vind jij belangrijk in een nieuwe baan?

Ons diverse aanbod in vacatures zorgt er voor dat we voor vrijwel iedereen een passende baan kunnen vinden. Of je nou ervaring hebt of niet, geen diploma hebt of wel, bij NasWerkt kijken we altijd naar de mogelijkheden! We hebben banen voor ieder opleidingsniveau, maar ook waar je zonder opleiding snel van start kunt gaan. Sommige opdrachtgevers bieden de mogelijkheid aan tot een interne opleiding. Zo kunnen we zeggen dat NasWerkt vacatures heeft voor iedereen!

Vind je op dit moment nog geen vacature die jou aanspreekt? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er constant nieuwe Bedrijfsleider banen binnen. Schrijf je vrijblijvend in en ben als eerste op de hoogte van het nieuwe Bedrijfsleider vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven kandidaten!

De meerwaarde van NasWerkt

Het vinden van een Bedrijfsleider uitdaging die helemaal past bij jou, daar zorgen we voor! De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers helpt jou daarin verder. Elke dag werken wij er samen hard aan om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, dus ook voor jouw nieuwe uitdaging.

 • Vacatures door heel het land;
 • Banen voor alle niveaus: van starter tot ervaren;
 • Werken bij een klein of groot bedrijf;
 • Jouw eigen contactpersoon bij NasWerkt;
 • Begeleid worden naar een nieuwe baan;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Klaar voor een nieuwe uitdaging als Bedrijfsleider? Reageer op één van de vacatures of neem contact op!