Home / Commerciële vacatures / Accountmanager vacatures

Accountmanager vacatures

Zoek jij naar de nieuwste Accountmanager vacatures? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres! Bij ons recruitment- en uitzendbureau hebben we regelmatig nieuwe vacatures voor zowel Accountmanager Binnendienst als Accountmanager Buitendienst. Of je nu wel of geen opleiding hebt afgerond, bij ons vind je de functie Accountmanager die bij jou past.

Vacatures voor Accountmanager Binnendienst of Buitendienst

Als Accountmanager ben jij dé persoon die verantwoordelijk is voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten en het benaderen van potentiële klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor grote bedrijven en weet als geen ander hoe het is om klanten tevreden te houden. Je bent een belangrijke schakel in het commerciële proces en zorgt ervoor dat je de behoeften van klanten begrijpt en hierop inspeelt.

Accountmanagement is een uitdagende baan waarin je jouw commerciële en communicatieve vaardigheden optimaal kunt inzetten. Als Accountmanager werk je nauw samen met klanten, waarbij je diensten verkoopt om hun behoeften te vervullen en je onderhoudt relaties.

Bij ons uitzendbureau hebben we regelmatig nieuwe vacatures voor Accountmanagers in zowel de binnendienst als buitendienst. Je kunt kiezen uit verschillende sectoren en branches, afhankelijk van jouw interesses en ervaring. Of je nu ervaren bent of juist op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, bij ons hebben we een divers aanbod aan Accountmanager vacatures.

We hebben diverse banen voor allerlei opleidingsniveaus, maar ook waar je zonder diploma snel van start kunt gaan. Meestal wordt een hbo-opleiding gevraagd, maar dat is bij ons geen vereiste. Zo kunnen we met recht zeggen dit NasWerkt vacatures heeft voor iedereen!

Op de juiste plek met onze Accountmanager vacatures

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We kijken daarom altijd samen naar wat jij zoekt in een Accountmanager baan wanneer je bij ons solliciteert. Waar ligt jouw passie, waar wil jij graag in verbeteren en wat vind jij belangrijk in jouw nieuwe baan? Door te kijken naar het profiel van de functie én jouw wensen in kaart te brengen vinden we altijd een Accountmanager baan die het beste bij jou past.

Vind je op dit moment nog geen vacature die jou aanspreekt? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er continu nieuwe Accountmanager banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in voor onze job alert en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod Accountmanager banen zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven kandidaten!

Kwalitatieve Accountmanager banen

Naast een uitdagende baan bieden onze opdrachtgevers ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijk salaris en diverse extra’s. Je gaat verdienen wat je waard bent en hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je functie als Accountmanager. Bij NasWerkt hebben onze medewerkers oog voor jouw persoonlijke groei en streven we ernaar om de perfecte match te maken.

  • Met ons aanbod vinden we altijd een job bij jou in de buurt;
  • Banen voor alle niveaus: van starter tot ervaren;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Kans op een vast contract;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Wacht niet langer en vind vandaag nog de Accountmanager vacature die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ook: